Monique de Zwart

“Leren is een bron van geluk”, Leonardo Davinci

Na ruim 10 jaar managementervaring en 25 jaar ervaring als HRM-adviseur in profit en non-profit organisaties, heb ik veel ervaring opgedaan in het werken met mensen. Van nature ben ik erg gericht op innovatie en ontwikkeling. Als sparringpartner help ik medewerkers om hun drijfveren te ontdekken en doelen te realiseren. De kwaliteit van een bedrijf staat of valt met de kwaliteiten van medewerkers. Vitale en gezonde medewerkers zijn hiervoor een basisvoorwaarde.

Na mijn HBO-opleiding Arbeidsmarktpolitiek en Personeelsbeleid en diverse (management)opleidingen, heb ik de HBO-opleiding reflexzonetherapeut en de ICM-coachingsopleiding gevolgd. Naast mijn parttime functie als HRM-beleidsadviseur heb ik “De Zwart Voetreflexmassage en Coaching” opgericht, om aan het vitaliseren van medewerkers een bijdrage te leveren. Ik doe dit met heel veel plezier!

Mijn kenmerken zijn: betrokken, enthousiast, hart voor de zaak, resultaat- en samenwerkingsgericht.

Ik ben aangesloten bij de Vereniging van Nederlandse Reflexzone Therapeuten (VNRT).
Als registertherapeut BCZ®, ingeschreven bij de Stichting HBO Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ) en onderhevig aan het tuchtrecht Complementaire Zorg dat verzorgd wordt door de Stichting Tuchtrecht Beroepen Natuurlijke Gezondheidszorg (TCZ). Daarnaast sta ik geregistreerd in het ARCOS abituriëntenregister. In het kader van de Wet Kwaliteit, Klachten Geschillen Zorg (Wkkgz) heb ik een klachtenregeling en ben ik aangesloten bij de Stichting Complementaire en Alternatieve Geneeswijzen (SCAG).
Door het volgen van scholing en deelname aan intervisiegroepen blijf ik op de hoogte van de nieuwste technieken en inzichten.

Reacties zijn gesloten.